Σχετικά με εμάς


Καλωσόρισμα από την υπεύθυνη επικοινωνίας & εξυπηρέτησης πελατών

Μάρκου Βιβή

<Σας καλωσορίζουμε στην νέα μας ιστοσελίδα και σας ευχόμαστε τόσο η πλοήγησή σας στον ιστότοπο μας όσο και η δραστηριότητα στο club μας να είναι ευχάριστη και διασκεδαστική>.

Ξεκινώντας την νέα χρονιά , και για δέκατο έκτο χρόνο στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες στον Αχέροντα, θελήσαμε να ανανεωθούμε και να ανταμείψουμε όλους εσάς τους πελάτες, επισκέπτες, φίλους με νέες ιδέες και μοναδικές υπηρεσίες!
Για την νέα χρονιά και πριν την έναρξη της νέας σεζόν , δημιουργήσαμε το << Riverdream Club>> , το νέο μας διακριτικό όνομα και ένα κλαμπ που θα κάνει πιο άμεσες τις υπηρεσίες μας προς εσάς με μοναδικές προσφορές για μέλη & πολλές εκπλήξεις.
Μέσα από την ιστοσελίδα του Riverdream Club , θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Club μας, να γίνεστε μέλη του Club απολαμβάνοντας όλα οφέλη ενός μέλους, να διαβάζετε τα νέα μας, και να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του club μας (από όλους τους επισκέπτες και τα μέλη) με συνεχή ενημέρωση.
Για την σεζόν 2016 , ενσωματώσαμε στις δραστηριότητές μας το Παραπέντε και την Ισορροπία για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση!
Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας και αυτό το καλοκαίρι για να περάσουμε πιο ονειρεμένα από ποτέ…. To Riverdream Club ετοιμάζετε για να σας υποδεχτεί !
Εγώ και η ομάδα μου σας ευχόμαστε , καλή διασκέδαση !
16

Χρόνια λειτουργίας


60

Χιλιάδες επισκέπτες στο club


10

Δραστηριότητες στη φύση


26

Χιλιάδες ώρες ψυχαγωγίαςΟι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην γλυκή Θεσπρωτίας, παράλληλα στον ποταμό Αχέροντα και κοντά στις πηγές.
Με άνετο πάρκινγκ , μέσα στην φύση το προσωπικό μας θα σας υποδεχτεί , θα σας ενημερώσει, και θα σας οδηγήσει στην αγαπημένη σας δραστηριότητα.

Riverdream Club

 • Μάιος 2010Έναρξη λειτουργίας

  Η επιχείρησή μας ξεκίνησε την δραστηριότητά της από το 2000 , με την επωνυμία < Rafting Center / Vivi Markou>. Σε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν , γνωρίσαμε και εξυπηρετήσαμε χιλιάδες κόσμο , από όλες τις εθνικότητες και ηλικίες δίνοντας σε όλους την φιλοξενία μας και τον καλύτερο εαυτό μας. Με γνώμονα την συνέπεια και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει την επιχείρησή μας προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες , και διαπροσωπική εξυπηρέτηση. Στις εγκαταστάσεις μας εκτός από την άψογη εξυπηρέτηση, και τον εξοπλισμό θα βρείτε και ένα μέρος για να χαλαρώσετε στην φύση δίπλα στο ποτάμι, να απολαύσετε τον καφέ σας . το ποτό σας ή το φαγητό σας στο πλήρως εξοπλισμένο καφέ-εστιατόριο μας σε μοναδικές τιμές.
 • Ιαουάριος 2014Riverdream Club

  Το 2014 αλλάξαμε τον διακριτικό όνομα σε Riverdream Club και δημιουργήσαμε εξελιγμένες υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση.
Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με:
 • Βάρκες δραστηριότητας rafting χωρητικότητας 6-7 ατόμων & τα κουπιά τους
 • Βάρκες δραστηριότητας canoe – kayak μονές & διπλές με μονά & διπλά κουπιά
 • Σωσίβια και κράνη για όλες τις δραστηριότητες (όπου απαιτούνται)
 • Όχημα μεταφοράς εξοπλισμού και ατόμων προς και από την δραστηριότητα
 • Άλογα για την δραστηριότητα της ιππασίας (riding)
  – Ο εξοπλισμός και τα μέσα μεταφοράς για την εκάστοτε δραστηριότητα παρέχονται δωρεάν.
  – Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα παρόν στην όποια δραστηριότητα για την σωστή και ασφαλή διεξαγωγή της.

Shares